torsdag 8 mars 2012

oj, oj, oj...

känns helt otroligt korkat att jag har en blogg jag inte använder men vägrar låta bli även om jag låter bli den mestadels om året &slänger in ett levnadstecken lite då & då...

Nåväl. Just nu har jag en liten paus i nattjobbet & passar på att skriva en rad.
 Så vad har hänt sedan senaste inlägget då?
 Jo, jag har blivit "flummig" (flummigare...? välj själv) genom att anamma mitt andliga jag.Detta innebär i mitt fall att jag mediterar en gång om dagen, tänker på att vara snäll, ödmjuk, empatisk, tänka positivt & att inte tänka negativa tankar om vad/vem som helst utan låta den energin passera obemärkt förbi.
 Jag har blivit tokig i änglar &gör allt jag kan för att lära mig mer om dessa underbara väsen.

 Syckestillverkare kan jag oxå titulera mig & än så länge gör jag änglavakter, armband & chackrasmycken men ju mer jag lär mig desto fler olika smycken kommer jag så klart göra.
Min kreativa sida får aldrig nog & vill hela tiden prova på nya utmaningar & lite andra pyssliga saker jag inte kan undanvara är bl.a quick knitting där jag stickar mössor, handledsvärmare, mobilväskor/påsar, kuddar mm.
Blockljus är fina, men blir ännu finare om man (jag) fixar till dem med fina bilder, band &
kanske en vacker änglavakt hängandes på ljuset. Lovley!!
Och ja, jag håller fortfarande på med scrappbooking men i mindre utsträckning än förut. Jaha, och mer då? Jo, senaste projektet blir att börja gjuta tavlor &dyl i gips & betong =O)
Nog nu??? Neeej då...Inte alls! Har blivit smått galet överförtjust i allt som har med inredning att göra. Har så många idéer & projekt på gång hemma att hjärnan har svårt att slappna av även under min REM sömn =O) Vill måla, möblera om, fixa & dona hemma & nu när det snart är vår SKA jag/vi börja!!! ALLA rum utom ett är prioriterade. Miniors rum är så gott som färdigt så nu är det bara resten kvar hahaha. Tur att jag inte är stressad...eller hur.....

Nu måste jag visst jobba lite =O) Hörs förhoppningsvis imorgon eller så snart som möjligt. Mina förhoppningar är dock att det INTE ska ta närmare ett år innan jag får tummen ur!!!

Pösselipöss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar